Julegaveidé

Giv en anderledes oplevelsesgave til en du holder af

Alle har en stemme, men de færreste kender dens styrker og svagheder. Vi bruger stemmen hver eneste dag, og den har stor betydning for, hvordan vi kommunikere med andre og hvordan vi bliver opfattet af andre. Det er derfor en god idé at blive bevidst om sin stemmes styrker og svagheder, så man ved, hvordan man kan bruge den optimalt i hverdagen. Et optimalt stemmebrug sikrer gennemslagskraft og en sund, stærk stemme.

Hvad der en Personlig Stemmeanalyse?
Det er en omfattende analyse af din stemme, der belyser de forhold, der er gældende for lige din stemme. Den omfatter en funktionstest, der bl.a. undersøger dit vejrtrækningsmønster, din stemmes klang, styrke, artikulation, evt. uhensigtsmæssige spændinger omkring taleorganerne, din kropsholdning m.m. Den berører både fysiske og mentale tilstande, der har betydning for dit stemmebrug og dermed også din gennemslagskraft. Du bliver bekendt med din stemmes styrker og svagheder.  Du vil med sikkerhed gå herfra men en helt anden bevidsthed om din stemme.

Hvor foregår det?
Det foregår i mit undervisningslokale på Nyropsgade 15, 1602 København V.

Hvor lang tid tager det?
Det tager 60 min.

Sprog
Den personlige stemmeanalyse kan forgå på enten engelsk eller dansk. Oplys sprog ved bestilling.

Pris – 950 kr.
Normalpris 1150 kr. – du sparer 200 kr. v. køb inden 24. december 2016

Bestilling

Du bestiller gavekortet ved at sende mig en mail på: vocalperformance123@gmail.com.  Du vil herefter modtage gavekortet (pdf) samt betalingsinformation pr. email.

Bemærk: Gavekortet skal være brugt inden 8 uger fra udstedelsesdato.

Bestil gavekort på:

E-mail: vocalperformance123@gmail.com

Comments are closed.